Over ons

Welkom bij TR Premium Cars, waar wij garant staan voor kwalitatieve wagens tegen de beste prijzen op de markt. Neem gerust een kijkje naar onze stockwagens of neem contact met ons voor de zoektocht van uw droomwagen!

“You can’t buy happiness, but you can buy cars and that’s kind of the same thing.”

Thibault Rasschaert begon enkele jaren geleden TR Premium Cars, dit uit een enorme passie voor auto’s en ondernemen. Hij begon als 18-jarige jongeman met het aan- en verkopen van tweedehandswagens, de eerste was een Lexus IS F-Sport die snel een nieuwe eigenaar vond. De tweede was een Mercedes C180 coupé, die iets later opnieuw in ontvangst kon genomen worden door een gelukkige jongedame. Vanaf dat moment had hij de smaak te pakken en wou hij TR Premium Cars op de kaart brengen. Op dat moment was er als 19-jarige jongeman echter nog wat te leren, daarom werd hij begeleid door Auto federatie Traxio en 2 gereputeerde garages met jarenlange ervaring voor de controle en onderhoud op de voertuigen. Door opleidingen over business management, auto detailing, fotografie, autodocumenten behandeling, auto mechanica en meer. Leerde hij de weg om een sterk gereputeerde autohandelaar te worden, er wordt tot op de dag vandaag nog steeds controles en onderhoud gedaan door externe, ervaringsrijke garages om niks aan het toeval over te laten en de klant gerust op de baan kan.

Zaakvoerder

"
Kwaliteit en eerlijkheid zijn de basis van fenomenale tweedehandswagens."

Maak uw afspraak!

0

Jaren

Ervaring

Auto's op aanvraag
0
Auto's verkocht
0
Imports
0

Verkoop eerste auto

De Lexus IS300h F Sport, prachtige wagen die mijn vader toen wou verkopen na 4 jaar als bedrijfswagen. Ik heb de overnameprijs van de garage geëvenaard en de wagen 3 weken later zelf verkocht.

2017

Vennootschap opgericht

TR Premium Cars werd opgericht 5 juni 2018 met de focus op prachtige, kwalitatieve wagens en correct garantiebeleid.

2018

Opening showroom te Lede

Na TR Premium Cars jarenlang op te bouwen en te zoeken naar een toegankelijke showroom blijven we in Lede te kleiweg 27!

2023

Vaak gestelde vragen

In elke aangeboden prijs zit standaard 12 maanden wettelijke waarborg. Zo bent u gerust van uw aankoop!

Wij focussen ons enkel op aan- en verkoop van wagens. En werken nauw samen met gespecialiseerde garages voor de controles, herstellingen en onderhoudsbeurten. Waar klanten steeds bij terechtkunnen.

Bij de aankoop van uw nieuwe wagen, wordt bij ons de wagen uitgebreid gereinigd zowel binnen als buiten. Deze wordt grondig nagekeken en wordt gekeurd voor verkoop met een certificaat van meer dan 75 controlepunten, aanvraag tot inschrijving en Car-pass. 
Indien de wagen in de nabije toekomst onderhoud nodig heeft, wordt dit correct uitgevoerd en bewijs meegeleverd met de klant.
Nummerplaten, service en levering aan huis zijn zaken die ook altijd beschikbaar zijn, gelieve ons hiervoor te contacteren voor meer informatie.

Wij staan volledig open voor mogelijke aanpassingen op de auto, zaken zoals: ruiten tinten, trekhaken, velgen sets, bandensets, bestickering, wrapping,… Kan steeds uitgevoerd worden vooraf levering. Dit volledig gepersonaliseerd door de klant!

Wij voeren een volledig in- en exterieur behandeling. Naast het klassieke stofzuigen en auto wassen. Geven wij bijvoorbeeld elke auto een hydrowax laag, een reiniging + bescherming van het leder, cabriodak reiniging + bescherming,… En meer!

Wij bieden voornamelijk met geselecteerde “Premium” merken aan waaronder: BMW, Mercedes, Audi, Volkswagen, Mini, Maserati, Porsche, Jaguar en Land Rover. Echter staan wij open voor alle amusante wagens, zo zult u hier ook Mustangs of Camaro’s kunnen terugvinden. 

Voor auto’s op aanvraag staan wij open voor alle merken en types, volledig op maat van de klant.

Overnames zijn steeds mogelijk, wij kunnen ter plaatse de nodige informatie en foto’s maken voor een overnameprijs. Of u kan ook vooraf alvast wat informatie doorsturen zodat wij alvast een kijk kunnen hebben op de wagen. 

Financiële leasings of rentings zijn mogelijk op onze BTW-wagens en hebben wij heel wat mogelijkheden voor.
Wij kunnen u tevens ook helpen aan een financiering voor particulieren, contacteer ons voor meer informatie.

Aan- en verkoop van kwalitatieve auto's is onze belangrijkste taak, enkel geselecteerde merken. Met oog op prijs kwaliteit en service naverkoop.
TR Premium Cars © 2018. All rights reserved.